Aktivite

caniasERP Proje Yönetimi – Aktivite Yönetimi (ACT) modülü, firma içerisinde gerçekleştirilen projelerin ve detaylarının basit bir şekilde tanımlanmasını, bu projelerde gerçekleştirilen aktivitelerin personel bazında yönetilebilmesini sağlar.

caniasERP Proje Yönetimi hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmalar için kullanışlıdır. Kolay veri girişi sağlayan ara yüzü sayesinde, aktivite ve iş takibinin raporlanmasını kolaylaştırır.

Aktivite sırasında harcanan yol, otel vb. masraflar aktivite girişi sırasında belirtilebilir. Girilen aktiviteler, aktivite bedeli ve masraflar göz önünde bulundurularak müşteri bilgisine göre faturalandırılabilir. Aktivite Yönetimi modülü, sisteme bütünüyle entegredir; böylece verilerin iki yönlü olarak kullanılması mümkün olur.

Aktivite Yönetim Modülü aynı zamanda servis çağrı yönetimini de mümkün kılar. Bildirilen servis talepleri, detaylı ya da hızlı giriş opsiyonları kullanılarak sisteme girişi sağlanabilir. Rapor uygulamaları sayesinde, gelen talepler belirli kriterlere göre raporlanabilir.

Proje Ve Aktivite Yönetimi

Aktivite Yönetimi modülünde ilk olarak firmadaki yürütülen projeler tanımlanır ve detayları belirtilir. Proje Kodu, süresi, Başlangıç – Bitiş tarihleri, Fatura Bilgileri ve Masraflarla ilgili konfigürasyonlar bu bölümde yönetilir. Yeni oluşturulan projeler, statülerine göre Aktivite Girişi için hazır hale getirilir.

Aktivite Girişi ve girilen aktivitelerin faturalandırılması için ayrı uygulamalar mevcuttur. Aktivite girişi sırasında, detaylı aktivite bilgileri (Süre, Şehir/Ülke Dışı bilgisi, yolculuk süresi, vb.) ve aktivite boyunca harcanan masraflar (Yol Masrafı, Otel, vb.) detaylı olarak belirtilir. Girilen aktiviteler, belirli arama kriterlerine göre filtrelenir ve toplu olarak faturalandırılır.

Rapor uygulamalarında, belirli tarih aralıklarında faturası kesilmiş ya da kesilmesi beklenen Aktiviteler, personel ve proje bazında rapor çıktıları alınabilir.

Çağrı Merkezi Yönetimi

Aktivite Yönetimi modülünde, projelere ait servis çağrıları da etkin bir şekilde yönetilebilir. Çağrı Departmanı, Çağrı tipi, Çağrı Durumu, Müşterilere ait İş Yeri Lokasyon ve Terminal (Makine / İstasyon) bilgileri temel veriler olarak tanımlanmalıdır.

Çağrı lokasyon bilgileri, çalışılan terminal, servis sırasında kullanılan makine/Cihaz/Ekipman bilgisi ve tarihsel gelişim her çağrı için detaylı olarak yönetilebilir ve raporlanabilir.

Veri girişini çok daha hızlı hale getiren Hızlı Çağrı Girişi uygulaması, çağrı sayısının çok fazla olduğu firmalarda özellikle tercih edilir.

Özelliklere Genel Bakış

  • Hızlı Proje Tanımı

  • Günlük Aktivite Yönetimi

  • Aktivite Faturalandırma ve Raporlama

  • Masraf Yönetimi

  • Hızlı ve Detaylı Servis Çağrısı Yönetimi

  • İlişkili Servis Çağrısı takibi

  • Kullanılan cihaz/ekipman bilgileri

  • Çağrı Tipi ve Sonuçlarına göre raporlama